© 2017 by Gili Vivante-Rosenfeld.

052-3330737   |   vivanteds@gmail.com

  • Facebook Black Round

וועד הבית, בבניין בחיפה שעבר תמ"א 38, פנה אלי לתכנן ולעצב את הלובי כניסה. הבקשה המיידית שלהם היתה להכניס צבע ושמחה ללובי. מהר מאוד הפרויקט התרחב ל-2 קומות הכניסה לבניין- כניסה ראשית וכניסה מהחניה רק לדיירים.

מחלל משמים וחשוך קיבלו דיירי הבניין חלל כניסה חמים, שמח, מאיר עיניים, מזמן לאדם העובר בתוכו תחושה של בית כבר מהרגע שהוא נכנס לבניין. 

התהליך היה מאתגר וחוויתי. העבודה היתה מול חברי וועד הבית המייצגים בניין שלם. 

שימח אותי לפגוש אנשים שחשובה להם הנראות המשותפת של הבניין ולא כל אחד לביתו הוא בלבד.

נגרות: ViVANTE design studio

עיצוב גרפי: ViVANTE design studio

הדפסות: סטודיו אורי פישר

עבודות חשמל וגבס: אבי ואודי פרויקטים בע"מ

צמחיה: סחלבים צמחיה מלאכותית

מראות: איתן רוז עבודות זכוכית | מקס סטוק

מרחב ציבורי בבניין פרטי | עיצוב לובי כניסה לבניין [כניסה ראשית וחניה]